Jenniskens kraanverhuur is sinds 1968 het adres voor de totale ontzorging van horizontale en verticale transport vraagstukken. Destijds gestart met een zelfgebouwde kraan op een vrachtwagenonderstel is Jenniskens inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf en weten wij als geen ander onze kennis en kunde op gebied van kraanverhuur, speciaal transport en interne verhuizingen te combineren.

GROEIENDE ONDERNEMING

Met een uitgebreid modern kranen- en vrachtwagenpark zijn we toonaangevend in onze branche. Ons machinepark blijft groeien om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen. Samen met ons vakkundig en gecertificeerd personeel willen we dit gestaag uitbouwen.

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

Tegenwoordig is emissiereductie niet meer in de dagelijkse praktijk weg te denken. Uiteraard denken we hier ook over na. Zo zijn al onze transportmiddelen relatief nieuw en energiezuinig. Een groot deel van ons machinepark is uitgerust met Euro 6 motoren. Deze zijn voorzien van roetfilters en er wordt gebruik gemaakt van Adblue. Tevens gebruiken we de milieuvriendelijke Traxx brandstof. Zo zetten we telkens stappen om de CO2 uitstoot reduceren.

De nieuwste ontwikkelingen zijn elektrische en zelfs hybride mobiele torenkranen. Door blijvend voor nieuwe innovaties te kiezen maken we ons werk steeds duurzamer.

Klik hier voor meer informatie over onze duurzame machines

Verhuiswagen Jenniskens
IMG_7106
LTF1060-Scania Jenniskens Kraanverhuur 3