Heb je een hijsklus, speciaal transport, interne verhuizing of een combinatie hiervan, dan ben je bij ons op het juiste adres. Na een intakegesprek ontzorgen wij jou helemaal. Van vergunningstraject tot realisatie; met ons heb jij er geen omkijken meer naar. Onze engineeringsafdeling bedenkt de juiste transportoplossing voor jouw project en kijkt of er naast een hijskraan ook speciaal transport of andere speciale hulpmiddelen moeten worden ingezet. Daarnaast maken ze de benodige berekeningen. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en heeft u altijd het juiste transportmiddel op het juiste moment en worden onnodige wachttijden voorkomen. Datis de kracht van de combinatie bij Jenniskens.

HIJSPLAN

Voor uitdagende hijsklussen is een hijsplan een pré. Met een hijsplan zetten we precies uit welke kranen er nodig zijn voor de klus. De hele hijsklus wordt op papier uitgedacht, waardoor het project in de praktijk vlekkeloos verloopt.

SPECIAAL TRANSPORT BEREKENINGEN

Wanneer Jenniskens een speciaal transport uitvoert maken we altijd een lading berekening. Met deze berekeningen weten we exact welke transportmiddelen we in moeten zetten. Tevens zijn as-last en as-afstand berekeningen noodzakelijk voor het aanvragen van de benodigde vergunningen. Wij regelen het complete traject, van vergunning aanvraag tot en met transportbegeleiding en verkeersregelaars.