Nieuwe Nooteboom ballasttrailer geleverd

Donderdag 19 januari is de nieuwe 7-assige ballasttrailer geleverd. Nadat de laatste bewerkingen zijn verricht is deze trailer van de week ingezet om als extra ballasttrailer of zwaar transporttrailer te fungeren.

Vanwege de wijziging in de wetgeving naar een gewicht van tien ton per as, in plaats van twaalf ton, beschikt deze ballasttrailer van Jenniskens Kraanverhuur over een extra as. Met het inzetten van een 3-assige trekker zal deze trailer het maximum van 100 ton totaalgewicht kunnen bewerkstelligen. Ook beschikt deze OVB Ballasttrailer van Nooteboom over hydropneumatische vering met maximale hoogteslag en zijdelingse stabiliteit, waardoor de hijskraan van Jenniskens Kraanverhuur ook probleemloos gevolgd kan worden op ruw en oneffen terrein.

Vanaf 2018 gaat deze trailer, in samenwerking met onze 6-assige ballastrailer, het ballasttransport verzorgen voor de bestelde LTM 1450 8.1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *