Nieuwe Spierings SK597-AT4 geleverd

Afgelopen dinsdag is de nieuwe mobiele torenkraan geleverd aan Jenniskens Kraanverhuur. Dit type is de vierde en nieuwste generatie van hydraulische mobiele torenkraan met vier assen en is al meer dan 300 keer verkocht door Spierings uit het Brabantse Oss.

Deze mobiele hijskraan van Jenniskens Kraanverhuur beschikt over een vlucht van 48 meter. De maximale hijshoogte bij een horizontale positie bedraagt 27,8 meter en met een giek in opgetopte positie van 45 graden bedraagt de hijshoogte maarliefst 58,1 meter. Daarnaast kan deze nieuwe aanwinst een maximale last van 7000 kg en een puntlast van 1700 kg behalenzonder aanvullende ballastdelen.

Vanaf vandaag wordt deze mobiele torenkraan ingezet voor divers verticaaltransport. Omdat deze hijskraan beschikt over de nieuwste techniekenkan deze kraan breder ingezet worden en kan Jenniskens Kraanverhuur nog klantgerichterwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *