Nieuwe Liebherr LTC 1050-3.1 geleverd

Deze week is er een nieuwe telescoopkraan geleverd aan Jenniskens Kraanverhuur, namelijk de Liebherr LTC 1050-3.1. Deze citykraan beschikt over slechts één cabine dat zorgt voor een zeer compact ontwerp. De lengte van het voertuig bedraagt 8,9 meter dat nog verder ingekort kan worden naar 7,7 meter, door het demonteren van de voorbumper. De cabine kan door middel van een telescopische arm bewegen, waardoor het gezichtsveld tijdens het rijden en hijsen optimaal benut kan worden. Al met al is dit compacte ontwerp zeer geschikt voor nauwe gebieden. Verder heeft deze hijskraan een capaciteit van 50 ton en een mastlengte van 36 meter. De totale ballast bedraagt 6,5 ton.

Deze kraan beschikt over allerlei opties dat een meerwaarde vormt voor Jenniskens Kraanverhuur. Hierdoor kunnen veel klussen gemakkelijker, sneller en efficiënter bewerkstelligd worden.